fbpx

Iznajmite profesionalnu mašinu za isušivanje vlage

Vlago izvlakač – Sušač vazduha

Mašine za isušivanje vlage iz prostora

Vlago izvlakači su odvlaživači vazduha i zidova. Mogu se koristiti za kućnu i komercijalnu upotrebu. U kućnim uslovima upotrebljavaju se za odvlaživanje prostorija čime se sprečava pojava buđi. U komercijalne svrhe, profesionalni vlago izvlakači se najčešće koriste u građevinarstvu. Oni ubrzavaju proces sušenja nakon malterisanja i drugih sličnih radova koji zahtevaju određeni vremenski period za sušenje.

Sušači zidova i vazduha obezbeđuju optimalnu vlažnost vazduha i zdravu klimu stanovanja. Idealna vlažnost vazduha u prostoru kreće se između 40 i 60% zavisno od temperature u samoj prostoriji i protoka vazduha. Preterana važnost može biti izazivač mnogih bolesti i alergijskih reakcija a na nju su posebno osetljiva mala deca i stariji ljudi.

Naš servis pored profesionalnog pranja tepiha, svojim klijentima nudi i uslugu iznajmljivanja profesionalnih sušača vazduha po najpovoljnijim cenama. Kontaktirajte nas odmah, rešite se vlage u prostoru ili ubrzajte građevinske radove po najpovoljnijim uslovima.

Iznajmljivanje sušača vazduha za kuću upotrebu

Ukoliko imate problema za vlagom u stambenim prostorijama, vršite adaptaciju, renoviranje, saniranje ili gradnju na svom objektu, vlago izvlakač će vam pomoći da sve radove završite u najkraćem roku, kao i da obezbedite optimalne uslove stanovanja za sebe i svoju porodicu.

Mašina za sušenje vazduha poseduje posebne filtere koji uklanjaju bakterije koje se sakupljaju u vlažnim prostorijama, odnosno koje su odgovorne za pojavu plesni i buđi. Ljudima koji pate od alergija ili respiratornih problema na ovaj način može se pomoći da žive zdravije i kvalitetnije.

Iznajmljivanje sušača vazduha građevinskim firmama

Za sve koji se bave završnim građevinskim radovima, obezbedili smo povoljne uslove za iznajmljivanje mašina za isušivanje vazduha. Zahvaljujući upotrebi vlago izvlakača svi građevinski radovi se maksimalno ubrzavaju, nema opasnosti od naknadne pojave buđi i dodatnih troškova oko sanacije istih.

Vlago izvlakači efikasno isušuju vlagu ne samo u prostorijama, već i iz drveta, tepiha i drugih materijala. Mašina radi po principu uvlačenja vlažnog vazduha u komoru gde se vrši odvajanje vode i vazduha. Suvi vazduh potom izlazi iz mašine, cirkuliše i ponovo skuplja vlagu iz prostorije.

Gde se sve može upotrebiti mašina za isušivanje vazduha

Vlago sušači imaju veliko područje primene. Pored građevinarstva, mogu se koristiti za isušivanje vlage u podrumima, vešerajima, magacinima, teretanama, garažama, spa centrima, fabrikama vode, mlekarama, vinarijama,  kao i arhivama, muzejima, bibliotekama i drugim objektima gde vlaga može oštetiti skladištene dragocenosti.

Naročito su efikasne u situacijama kada je došlo do poplave objekta. Tada, ne samo što ubrzano isušuju prostor, već otklanjaju i mogućnost zaraze. Mašine za sušenje vlage su i ekonomične. Njihova potrošnja iznosi manje od 1kw/h električne energije.

Mašine za isušivanje vlage iz prostorija su veoma lake i jednostavne za upotrebu. Ne zahtevaju prisustvo lica tokom rada. Dovoljno ih je uključiti i ostaviti da odrade svoj posao. Voda se skuplja u specijalnoj posudi, koju je potrebno samo isprazniti kada se napuni.

Iznajmite profesionalnu mašinu za isušivanje vlage

Mašina za izvlačenje vlage nemačke marke Trotec TTK 170 ECO je pravo rešenje za odstranjivanje vlage iz prostora i materijala u rekordnom roku. Pogledajte njenu tehničku specifikaciju i uverite se i sami.

Trotec TTK 170 ECO – Tehnička specifikacija

 • Kapacitet isušivanja 1/24h: 52 litara
 • Veličina prostorije/zapremina do: 90 m² / 230 m³
 • Temperatura rada3
 • : 5 ° – 32 ° C
 • Vlažnost vazduha pri radu: 30 do 90% r.v.
 • Maksimalni protok vazduha: 350 m³/h
 • Automatsko odmrzavanje: vrući gas
 • Priključni napon: 230V (50Hz)
 • Potrošnja električne energije: 0,9 kwW
 • Rezervoar za vodu: 6.6 litara
 • Nivo zvuka (rastojanje 1 m): 56 dB (A)
 • Dužina uređaja: 495 mm
 • Širina uređaja: 455 mm
 • Visina uređaja: 900 mm
 • Težina: 31 kg

Pozovite nas. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.