fbpx

USLUGE

KOMPLET USLUGA

SVE UKLJUČENO U CENU OD 150din/m2

Želeli smo da vam pružimo uvid u kompletnu uslugu koju pružamo, kao i spisak svih procesa kod pranja vašig tepiha. Ništa nije prepušteno slučaju, svaka faza je planirana kroz dugogodišnje iskustvo našeg osoblja. i uvek se trudimo da kroz edukaciju budemo u trendu sa najnovijim tehnologijama i tehnikama čišćenja tepiha.

 

1. Preuzimanje Tepiha

U dogovorenom terminu vršimo besplatno preuzimanje tepiha na vašoj adresi.

2. Ručno usisavanje tepiha

Prvi tretman u procesu pranja je usisavanje tepiha ručnim tresačem-usisivačem.

3. Automatsko trešenje tepiha

Vaši tepisi prolaze kroz automatski tresač tepiha u kome se odklanjaju najsitnije nečistoće čak i pesak, čime se omogućava temeljno pranje i produžava vek trajanja vašeg tepiha.

4. Čišćenje i nanošenje hemije

Tepih se pere najkvalitetnijim hemijskom preparatima, gde se koristi četka odredjene mekoće u zavisnosti od tipa tepiha. Napominjemo da je boravak vaše dece i vas, kao i vaših ljubimaca u prostorijama gde se nalaze očišćeni tepisi bezbedan, jer su hemijski preparati antialergijski i neutralnog PH faktora.

5. Ispiranje i ceđenje tepiha

Nakon detaljno pranja, tepisi se stavljaju u centrifugalnu mašinu, gde se ispiraju vodom bistre kapi, dok ne poteče skroz bistra voda iz centrifuge tepisi se ispiraju. U zavisnosti od tepiha, u tepihu ostaje 10-20 procenata vlage. Tretman ceđenja tepiha je od izuzetne važnosti za sve vrste tepiha, naročito za ručno bojene, svilene ili persijske tepihe. Kod ovih vrsta tepiha pored kvalitetnog pranja tretman i brzina sušenja su presudni za očuvanje originalnih boja, karakteristika i kvaliteta tepiha! Ceđenjem u profesionalnim mašinama našeg tepih servisa otklanja ce svaki rizik od razlivanja ili mešanja boja! Kvalitetno, bezbedno, efikasno i brzo!

6. Prirodno sušenje i sušenje tepiha u komorama

U letnjem periodu tepisi se u toku dana suše prirodnim putem, nakon prirodnog sušenja, tepisi se dodatno suše u komori koja je opremljena sistemom toplim vazduhom i odstranjivanjem vlage.

7. Četkanje tepiha

Nakon sušenja tepiha, vršimo četkanje tepiha, čime se detaljno uklanjaju sve dlake i dodatno osvežava tepih. Ovo je posebno značajno za vlasnike kućnih ljubimaca, jer se na taj način potpuno uklanjaju dlake kućnih ljubimaca i time se omogućava bezbedno i prijatno korišćenje tepiha.

8. Pakovanje i parfemisanje tepiha

Profesionalnim parfemskim proizvodima daćemo vašim tepisima svež miris, pakovanjem u posebno pripremljene namensko pakovanje omogućavamo očuvanje svežine i čistoće tepiha, kao i bezbedan transport.

9. Dostavljanje tepiha

Dostavljanje tepiha je besplatno, nakon našeg poziva tepihe dostavljamo u dogovoreno vreme.